Zonnen is goed voor je seksleven


Zonnen is goed voor je seksleven! Volgens het britse Fake Babe voel je je met een zongebruinde huid ook meer sexy dan met een witte huid. Zonnebrandcreme geeft een mooie gloed in de zon en geeft je huid ook dat extraatje waar mannen ‘wild’ van worden.

Sexy lichaam door zonnebrand

Sexy lichaam door zonnebrand


Volgens onderzoek van het Britse Fake Bake, een bedrijf dat zelfbruiningsproducten verkoopt, hebben vrouwen met een zongebruinde huid een beter seksleven dan vrouwen die niet in de zon hebben gelegen. Van de 2.000 vrouwen die deelnamen aan het Britse onderzoek meldde 45 procent dat hun seksleven beter was als ze gebruind waren. De verklaring zou liggen in het afslankende effect van een bruin tintje, want wie gebruind is, ziet er gemiddeld drie tot 5 kilogram slanker uit dan niet-gebruinde mensen. Bovendien krijgen gebruinde vrouwen meer complimentjes over hun uiterlijk, dan hun wittere collega’s. Hierdoor zijn ze meer zelfzeker over hun uiterlijk en voelen ze zich sexier. Maar liefst 65 procent van de ondervraagde vrouwen uit het onderzoek van Fake Babe voelt zich meer sexy met een bruin tintje.

Dit gevoel heeft dan weer invloed op de kledingkeuze van de vrouwen. Wie zich sexy voelt, heeft volgens het onderzoek ook meer de neiging om schaarsgekleed de deur uit te gaan. En dat leidt vanzelfsprekend ook weer tot meer seks.

, , ,

  1. Nog geen reacties.
(wordt niet gepubliceerd)
  1. Nog geen trackbacks.